Prijave i kotizacije

20. Međunarodno takmičenje solo pevača „Lazar Jovanović“ će biti održano 2023. godine od 9 – 12. novembra, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5, Beograd.

Prijave i uplata kotizacije:

Prvi rok – 16. oktobar 2023. godine

Visina kotizacije u osnovnom roku za kandidate iz Srbije iznosi 6000rsd, dok za inostrane kandidate iznosi 50eur.

Drugi rok – 30. oktobar 2023. godine 

Visina kotizacije u ovom roku za kandidate iz Srbije iznosi 7000rsd, dok za inostrane kandidate iznosi 60eur.

Ukoliko želite da angažujete zvaničnog korepetitora takmičenja, kotizacija za jednu probu i nastup sa njim iznosi 5000 RSD (50 EUR). Ukoliko želite uslugu zvaničnog fotografa i snimatelja, cena usluge je 2500 RSD (22 EUR) uz mogućnost pojedinačno naručenih usluga. Uplatnice za ove usluge morate dostaviti zajedno sa uplatnicom za kotizaciju za takmičenje kako bi prijava bila validna.

Preporuka Smeštaja

Prijatelj takmičenja je Hotel Envoy! Svim takmičarima kojima je potreban smeštaj u Beogradu takmičenje „Lazar Jovanović“ preporučuje ovaj hotel. Hotel je potpuno nov, moderan, u samom centru Beograda, na samo 5 minuta hoda od Kolarčeve zadužbine.

„Hotel koji vas poznaje! Envoy Hotel sa 4 zvezdice se nalazi u samom centru Beograda, u rekonstruisanoj zgradi nekadašnje Australijske ambasade u Čika Ljubinoj ulici. Ušuškan u tihoj pešačkoj oazi usred gradske vreve, naš hotel je izbor modernog putnika koji traži visoki kvalitet i besprekornu uslugu.
Uživajte u najfinijim, sveže pripremljenim namirnicama iz naše kuhinje. Opustite se uz čašu šampanjca u Envoy bašti, ili iskusite akciju beogradskog asfalta u našem baru pod vedrim nebom.
Inspirišite se remek delima lokalne i svetske literature u našoj lounge biblioteci. Od Balzaka do Dostojevskog, preko Hemingveja do Andrića, čitajte rukopise klasičnih majstora uz preko 500 knjiga na raspolaganju.
Nakon vekova turbulentne istorije, na raskršću međunarodne politike i svetskih putešestvija, Čika Ljubina ulica je zaslužila svoju sopstvenu biografiju. Ova mala pešačka zona nazvana po srpskom diplomati iz 19. veka Ljubomiru Nenadoviću–Čika Ljubi, na najbolji način objedinjuje šarm srpske prestonice.“

https://www.envoy-hotel.com