Kotizacije

Dinarski:
265652031000182954
KULTURNI ELEMENT
Brodarska 48 11070 Beograd
Devizni:
KULTURNI ELEMENT
IBAN: RS35265100000067725257
SWIFT CODE: RZBSRSBG
BANK: RAIFFEISEN BANKA A.D.
ADDRESS: DJORDJA STANOJEVICA , 16

Došlo je do promene broja računa, uplate kotizacije vršiti na sledeće naloge

Prijave se prihvataju isključivo elektronski uz dokaz o uplati kotizacije na sajtu organizacije.

Za sva dodatna pitanja nam možete i pisati na mejl info@takmicenjelazarjovanovic.com

Prijava - Solista


  Klavirski saradnikZvanični korepetitor

  Usluga koreptitora košta 5000 RSD (50 € za strance).
  U okviru te cene takmičari dobijaju dve probe, i nastup na Kolarcu tokom takmičenja. Termini proba se individualno dogovaraju.
  Zvanični korepetitor takmičenja je pijanista Milivoje Veljić, korepetitor Muzičke akademije u Beogradu.

  DaNe

  Foto, audio, video...

  Naknadno potraživanje snimka i fotografija na dan takmičenja će koštati više nego naručivanje unapred.

  SopranMecosopranAltKontraaltTenorKontratenorBaritonBas

  Pretkategorija APretkategorija BI/AI/BII/AII/BIIIIV/AIV/BV/AV/B


  Upisati program u originalnom pismu u sledećem formatu

  А. Даргомыжский: Ночной зефир струит эфир

  I. Zajc: Na gondoli

  A. Caldara: Alma del core

  Napomena: Fotografije moraju biti visoke rezolucije, na beloj pozadini, pogleda ka napred. Za bilo koje pitanje pogledajte primere.
  Troškovi transfera novca iz inostranstva moraju ići na trošak pošiljaoca, a ne primaoca. Prijave bez pristiglog celokupnog iznosa kotizacije neće biti prihvaćene.
  Prijava bez svih priloga (fotografija i uplatnica) ne može biti kompletirana! Ukoliko kliknete na "Pošalji" a niste popunili sva obavezna polja (označena zvezdicom), prijavna forma neće biti poslata a preskočena polja će biti označena crvenom bojom.

  Kako bi ste ispravno popunili prijavnu formu i poslali sve neohodne fajlove, kada klinete na "Browse..", otvoriće se prozor za selektovanje fajlova koje šaljete. Koristite taster CTRL (ili SHIFT) i miša kako biste selektovali više fajlova (potret, uplatnice...).

  Poslati fajlovi:

  Za dalja pitanja pogledajte primere:

  Preporuka Smeštaja

  Prijatelj takmičenja je Hotel Envoy! Svim takmičarima kojima je potreban smeštaj u Beogradu takmičenje „Lazar Jovanović“ preporučuje ovaj hotel. Hotel je potpuno nov, moderan, u samom centru Beograda, na samo 5 minuta hoda od Kolarčeve zadužbine.

  „Hotel koji vas poznaje! Envoy Hotel sa 4 zvezdice se nalazi u samom centru Beograda, u rekonstruisanoj zgradi nekadašnje Australijske ambasade u Čika Ljubinoj ulici. Ušuškan u tihoj pešačkoj oazi usred gradske vreve, naš hotel je izbor modernog putnika koji traži visoki kvalitet i besprekornu uslugu.
  Uživajte u najfinijim, sveže pripremljenim namirnicama iz naše kuhinje. Opustite se uz čašu šampanjca u Envoy bašti, ili iskusite akciju beogradskog asfalta u našem baru pod vedrim nebom.
  Inspirišite se remek delima lokalne i svetske literature u našoj lounge biblioteci. Od Balzaka do Dostojevskog, preko Hemingveja do Andrića, čitajte rukopise klasičnih majstora uz preko 500 knjiga na raspolaganju.
  Nakon vekova turbulentne istorije, na raskršću međunarodne politike i svetskih putešestvija, Čika Ljubina ulica je zaslužila svoju sopstvenu biografiju. Ova mala pešačka zona nazvana po srpskom diplomati iz 19. veka Ljubomiru Nenadoviću–Čika Ljubi, na najbolji način objedinjuje šarm srpske prestonice.“

  https://www.envoy-hotel.com