Glavna nagrada

Glavna nagrada ovogodišnjeg međunarodnog takmičenja solo pevača „Lazar Jovanović“ biće celovečernji solistički koncert sa orkestrom na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine u koncertnoj sezoni 2021/2022. Nagradu dodeljuju Kulturni element i Kolarčeva zadužbina, a nagrađeni solista nastupiće sa orkestrom Beogradski simfoničari pod dirigentskim vođstvom maestra Radana Jovanovića.

Novčani iznos glavne nagrade iznosi 500 evra, koju obezbeđuje JCI Srbija i porodica Ćesarov.

NAGRADE KULTURNOG ELEMENTA

Nastavljajući tradiciju Kulturni element će i ove godine nagraditi troje takmičara koji se budu istakli svojom profesionalnošću i lepotom interpretacije. Bez obzira na na kategoriju u kojoj se takmiče, Kulturni element će pomenute takmičare nagraditi solističkim koncertima, koji će biti održani u koncertnoj sezoni 2021/2020 u okviru edicije „Pobednici“. Dobitnike će odabrati predstavnici Kulturnog elementa, a pored koncerata Kulturni element dodeljuje i muzičke knjige laureatima svih kategorija.

Pored povelje koju dodeljuje Kulturni element, dobitnici će biti nagrađeni finansijskom nagradom u iznosu od 200 evra, koju obezbeđuje JCI Beograd i porodica Ćesarov.